MINIKONSERTER I STAVKYRKJA I JULI 2016

I sommer kan vi by turister og andre både på musikk og andakter i stavkyrkja.

Kantor Julian Isaacs spiller lunsjkonserter på torsdager i juli og august, disse er klokka 14. (28.juli, 4., 11., 18., og 25. august) Konserten er inkludert i den ordinære inngangsbilletten.

På tirsdager og torsdager i juli, kl.13.00, holdes det også en kort andakt i stavkyrkja. Andakten fremføres på tre språk, ledsaget av litt musikk før og etter skriftlesingen.                                                                                                                                                                     Under andakten er det fri inngang i stavkyrkja.