Heddal stavkirke - Heddal stavkyrkje Heddal Stave Church Stabkirche in Heddal l'église de Heddal Heddal staaf kerk De madera de Heddal In legno di Heddal In legno di Heddal
Heddal stavkirke - Heddal stavkyrkje
Heddal stavkirke - Heddal stavkyrkje

Heddalsvegen 412
N-3676 Notodden
Tlf: +47 92204435
Epost: post@heddalstavkyrkje.no

 

MINIKONSERTER I STAVKYRKJA I JULI 2016


Nå i juli kan vi by turister og andre på musikk i stavkyrkja. Et par av våre unge guider vil spille her, og så har vi i tillegg engasjert noen andre ungdommer fra lokalmiljøet. Våre besøkende får høre hardingfele, tverrfløyte, gitar, saksofon, piano og orgel, og det kan også bli noen sanginnslag.

Konsertene vil finne sted midt på dagen. Timeplan for disse småkonsertene vil bli lagt ut på nett like over helga. I dag hadde vi besøk av Aurora Strand Lien, som blant annet trakterer hardingfele, saksofon og piano.
Minikonserten er inkludert i den ordinære inngangsbilletten.

På tirsdager og fredager i juli, kl.13.00, holdes det også en kort andakt i stavkyrkja. Andakten fremføres på tre språk, ledsaget av litt musikk før og etter skriftlesingen.                                                                                                                                                                     Under andakten er det fri inngang i stavkyrkja.