Tlf: +47 35013990 / 92204435

MINIKONSERTER I STAVKYRKJA I JULI 2012

Nå i juli kan vi by turister og andre på musikk i stavkyrkja. Et par av våre unge guider vil spille her, og så har vi i tillegg engasjert noen andre ungdommer fra lokalmiljøet. Våre besøkende får høre hardingfele, tverrfløyte, gitar, saksofon, piano og orgel, og det kan også bli noen sanginnslag.

Konsertene vil finne sted midt på dagen. Timeplan for disse småkonsertene vil bli lagt ut på nett like over helga. I dag hadde vi besøk av Aurora Strand Lien, som blant annet trakterer hardingfele, saksofon og piano.
Minikonserten er inkludert i den ordinære inngangsbilletten.

På tirsdager og fredager i juli, kl.13.00, holdes det også en kort andakt i stavkyrkja. Andakten fremføres på tre språk, ledsaget av litt musikk før og etter skriftlesingen.                                                                                                                                                                     Under andakten er det fri inngang i stavkyrkja.