Tlf: +47 35013990 / 92204435

JULEMESSE I KAFÈ OLEA 17.DESEMBER

Det arrangeres julemesse på Kafe Olea i år også !

Salg av håndarbeid og bakervarer, utlodning og loppemarked !
    Du får også kjøpt kaffe og kaker, og antakelig vafler og rømmegrøt også. Det blir underholdning av Husorkesteret, vi satser på å gi alle en god julestemning !
    De...rsom det er noen som har noe å avse til julemessa, - ting til salg og utlodning - så tar vi imot med takk. Se i skuffer og skap om du har noe du ikke trenger, det kan gå på loppemarkedet vårt ! Det eneste vi ber om er at alt må være helt og rent !! Møbler og klær har vi ikke kapasitet til å ta imot, unntaksvis er småmøbler, og enkelte klesplagg kan vi kanskje ta imot dersom dere har noe spesielt å by på.
    Ta gjerne kontakt med Torill Hegna Arnesen, telefon 92204435